Здравейте!
Ще съм благодарен, ако някой сподели как протича изпита по криминология в УНСС?Или изобщо всякаква информация, свързана с този изпит...
- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпит по криминология
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Не е труден изпита. При задочниците сега беше така: сядаш с книжката при него и ти дава 2 въпроса от конспекта, по които да говориш. Не задава други въпроси извън тези двата / поне мен не ме пита/. Ако забравиш нещо ти задава спомагателни въпроси, не се държи гадно, дори напротив. По някое време се отнася и започва да философства и той .
Ами това е - 10 минути ми отне !
Ами това е - 10 минути ми отне !
- benighted
- Нов потребител
Това е странно...
Вие при Райковски ли сте?Защото на нас той каза, че изпита ще е писмен,6-7 въпроса,с доста елементи на разсъждение,т.е не само теория...Само, че това е доста неясна формулировка...и ми беше интересно горе долу какви въпроси дава....
Вие при Райковски ли сте?Защото на нас той каза, че изпита ще е писмен,6-7 въпроса,с доста елементи на разсъждение,т.е не само теория...Само, че това е доста неясна формулировка...и ми беше интересно горе долу какви въпроси дава....
- aleks66
- Нов потребител
aleks66 написа:Това е странно...
малко късно, но.. при Райковски бях. И на нас беше казал, че ще е писмен изпита, но като дойде реши друго!
- benighted
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|