- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Римско частно право
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Римско частно право
Някой може ли да ми прати лекции по Римско частно право ? Благодаря Ви предварително !!!
- letche
- Нов потребител
Колега, сбъркали сте раздела на форума... . Има раздел Лекции и материали, но и там да пишете същото малко вероятно е някои да ви прати. Предлагам ви да разгледате този раздел, ако не намерите нищо там, да потърсите с google и ако все още не можете да намерите аз лично ще ви пратя материали...
- galin_peev
- Младши потребител
Искам да попитам защо са Ви лекции?
Единствено учебника може да Ви даде по-ясна представа за РЧП.
Не знам защо колегите не му обръщат достатъчно внимание, а римското частно право е основата на всичко.
Единствено учебника може да Ви даде по-ясна представа за РЧП.
Не знам защо колегите не му обръщат достатъчно внимание, а римското частно право е основата на всичко.
-
Magnollia - Потребител
РЧП са приказки от 1001 нощ. Прочетете учебника и .....жив и здрав:))
Наблегнете на Теория на правото и Теория на държавата. Едно време бяха заедно, сега не знам.
Наблегнете на Теория на правото и Теория на държавата. Едно време бяха заедно, сега не знам.
- Karakochev
- Потребител
римско чатсно право
Да,на адаша Андреев е много добър учебника.Аз по него съм учил.Има и един на Петко Венедиков,който е съкратен вариант (записки) и той е добър.Не е скъп учебника,но ако държиш, мога да ти го изпратя.
- REPLAY
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|