- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
sudebna praktika?
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
sudebna praktika?
zdraveite!Mnogo molia ako nqkoi ima ili znae kude moga da nameria sudebna praktika po semeino pravo neka mi pi6e na zlatinapetrova@yahoo.com.Mnogo blagodaria!
- zlatinaa
- Младши потребител
- REVOLUTION
- Активен потребител
kolegi molia za pomosht nujna mi e sudebna praktika po chlen 31 ot semenia kodeks ot 1983 do 2007 v internet niama ni6to nito puk v ciela.ako nqkoi ima jelanie i znania po vuprosa neka spodeli ili da pi6e na zlatinapetrova@yahoo.com.blagodria vi mnogo
- zlatinaa
- Младши потребител
hristovaaa написа:zdraveite! a na men mi trqbva sydebna praktika po 35. chlen ot semeiniq kodeks sy6to ot 1983 dosega.... molia vi, pomognete mi, 4e e spe6no! 10x predvaritelno! kaq@abv.bg
"На мен ми трябва"
В интернет-книжарниците е пълно с практика,даже и по авторско право.Извадете по 30 лв.за практика и ще я имате.
По тънката лайсна-не става.
Един доктор ми каза."Това,че имам много клиенти и много пари се дължи на книгата,и оттам на практиката"."Имам книги на стойност една гарсониера"
За това Корнезов ще ви къса на държавните изпити,щото от лекции правен език не можеш да придобиеш,а още повече знания.
Въпрос към студентка от член на държвната комисия:
-Колежке,откъде четохте за Гражданскоправните науки?
-От материали.
-ами,айде явете се другия път,но гледайте да прочетете Живко Сталев
- Гост
И В ТОЗИ ДУХ:
-Колега,Вие от къде се готвихте за изпита?
-От конспекта!
-Личи си,че сте чели само конспекта.За другия път-от учебника!
...
-Колега,Вие сте чели КРБ нали?
-Да,чел съм я и мам по конституционно право 6.
-Каже те ми какво пише в чл.41!
-???
-Аз нямах 6,но ще Ви кажа:Всеки има право да търси,получава и разпространява информация.Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес.Поинтересувайте се за материята по моя предмет и елате на изпит!Знаете къде да ме намерите...
-Колега,Вие от къде се готвихте за изпита?
-От конспекта!
-Личи си,че сте чели само конспекта.За другия път-от учебника!
...
-Колега,Вие сте чели КРБ нали?
-Да,чел съм я и мам по конституционно право 6.
-Каже те ми какво пише в чл.41!
-???
-Аз нямах 6,но ще Ви кажа:Всеки има право да търси,получава и разпространява информация.Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес.Поинтересувайте се за материята по моя предмет и елате на изпит!Знаете къде да ме намерите...
- lawYovchev
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|