Моля за лекции по:
Организация на съдебната власт
Социология на правото
ако някой се смили над моята душа, нека ги прати на
jnbibian@yahoo.co.uk ще го благославям цяла година
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за лекции - първи курс право ;)
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
------------------
Е тва го има в учебника по Конституционно, а отделно от това аз сега ще се изтъкна тук като кажа, че бях наясно с въпроса още преди да изучавам материята.
------------------
Е тва го има в учебника по Конституционно, а отделно от това аз сега ще се изтъкна тук като кажа, че бях наясно с въпроса още преди да изучавам материята.
- n.dinev
- Младши потребител
Намери си закона за съдебната власт
Колкото до социологията вземи учебника от някой колега който вече го е минал и не го вземай много насериозно този изпит
Колкото до социологията вземи учебника от някой колега който вече го е минал и не го вземай много насериозно този изпит
- pokerman
- Потребител
Социологията я намерих. Дадоха ми учебник и си го копирах.
Благодаря за съвета
А що се отнася до ОСВ - и на мен ми светна лампичката, че ще се чете ЗСВ. Взех си и някакви пищови от подлеза, но качеството на материалите там е под всякаква критика.
Благодаря за съвета
А що се отнася до ОСВ - и на мен ми светна лампичката, че ще се чете ЗСВ. Взех си и някакви пищови от подлеза, но качеството на материалите там е под всякаква критика.
- jnbibian
- Младши потребител
здравей
Здравейте колеги,
искам да попитам по Социология на правото няма ли зададена тема за разработка допълнително ???
искам да попитам по Социология на правото няма ли зададена тема за разработка допълнително ???
- alek.dskbank
- Младши потребител
Относно социологията
Един от колегите ми продиктува няколко, но не съм сигурна, че са пълен набор:
1. В контекста на теорията на социологията, анализирайте таблицата на Мертай за конфортното и девиантното поведение
2. Кои са теоретичните и емпирични характеристики на правната социология на подрастващите - Приложение 1 от учебника
3. Какви са правно-социологическите параметри на законодателния процес
Ей на това имам. Ако някой е ходил на лекции и има по-обширен поглед да свирка
Един от колегите ми продиктува няколко, но не съм сигурна, че са пълен набор:
1. В контекста на теорията на социологията, анализирайте таблицата на Мертай за конфортното и девиантното поведение
2. Кои са теоретичните и емпирични характеристики на правната социология на подрастващите - Приложение 1 от учебника
3. Какви са правно-социологическите параметри на законодателния процес
Ей на това имам. Ако някой е ходил на лекции и има по-обширен поглед да свирка
Последна промяна jnbibian на 16 Фев 2007, 15:12, променена общо 1 път
- jnbibian
- Младши потребител
Re: Моля за лекции - първи курс право ;)
jnbibian написа:Моля за лекции по:
Социология на правото
ако някой се смили над моята душа, нека ги прати на
jnbibian@yahoo.co.uk ще го благославям цяла година
Въпреки че сега започвам втори семстър(първи курс,ще Ви посъветвам да влезете
в сайтовете на ВАС,ВКС,Министерски съвет,Окръжни и облстни съдилища,Прокуратура и др.
Всичко там е изяснено.
Успех
Трябва да сте в МОЯ КУРС.КАК СЕ КАЗВАТЕ
- Гост
Ей хора,тая социология е такава глупост,за какво ти е учебник изобщо???Относно коментарите ви за подлеза,прави сте!И FM не струва.Проф.Воденичаров каза,че продажбите им са спаднали главоломно в сравнение с миналата година,дори той го знае.Зарежете тия пищови,лекции и курсови работи от въпросните места.
- loli_znae
- Нов потребител
По социология имам реферат на тема : Екологичното законодателство в контекста на европейските стандарти
Ако го имате като тема мога да ви го пратя
Май беше по приложение 3 от учебника, не помня
Ако го имате като тема мога да ви го пратя
Май беше по приложение 3 от учебника, не помня
- pokerman
- Потребител
loli_znae написа:Ей хора,тая социология е такава глупост,за какво ти е учебник изобщо???Относно коментарите ви за подлеза,прави сте!И FM не струва.Проф.Воденичаров каза,че продажбите им са спаднали главоломно в сравнение с миналата година,дори той го знае.Зарежете тия пищови,лекции и курсови работи от въпросните места.
Евала,напълно Ви подкрепям.Оставте ги тези супернещстаници от ФМ+.
Така ги сплаших горките,направо умрях от смях.
- Гост
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|