начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

konkyrs za magistrati

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: konkyrs za magistrati

Мнениеот RAT » 31 Май 2004, 21:45

Za mladshi sadii i ml.prokurori ne se iziskva staj.
Za sledovateli izrichnoto utochnenie e che tezi sas staj sa s predimstvo.
Moiata informacia "ot kuhniata" na VSS e che tazi godina edva li shte ima konkurs za magistrati. Tvarde mnogo drugi raboti imat da reshavat.
RAT

Мнениеот zombi » 01 Юни 2004, 22:26

Kjete ne6to novo,imate li niakva informacia?
zombi

дознатели

Мнениеот zombi » 02 Юни 2004, 08:25

Бихте ли ме ориентирали как мога да разбера за свободни места за дознатели,къде да си подам документи и как да кандидатсвам?
zombi

Мнениеот ymnik » 04 Юни 2004, 11:55

V oficialen ili neoficialen razdel na DB izliza informacia za konkyrsite?
ymnik

Мнениеот gega » 05 Юни 2004, 08:57

Не, предимство имат завършили в Русе, Благоевград, Долен Тръмбеш, Сокол махала, но при една кумулативна предпоставка - връзки!:))))))))))
gega

Re: дознатели

Мнениеот gega » 05 Юни 2004, 09:02

Питай Бат Бойко Сандокана - Повелителят на седемте морета! Той знае всьо и вся! И е винаги „отворен“ да отговаря на всякакви въпроси! Абе, това е ВЪЗДЕСЪЩИЙ Бате Бойка!
gega

Мнениеот amika » 07 Юни 2004, 08:55

В неофициалния раздел
amika

Мнениеот 555 » 07 Юни 2004, 14:19

gega, пак ли почна да се заяждаш със завършилите други факултети извоън Сф.Ти май си се надявал, че само и единствено това, че си завършил един факултет/независимо от това какво и колко знаеш/ ще ти опъне червено килимче до магистратските порти...и като ти видят дипломката всички ще заблъскат теманета. Видяхме те какво направи на конкурса-там май за това колко ти е голяма устата и къде си завършил не назначават. Писна ми вече от комплексарските ти нападки. Не стааава мой човек, не става-това, че навремето са те проверили /в Сф/ по литература и история не означава, че ще станеш добър юрист/пък да не говорим дали и там не са определящи най-вече връзките/
555

Мнениеот Бай Ганьо » 07 Юни 2004, 14:43

Струва ми се, че неоснователно и необосновано пропускаш завършилите небезизвестния Чепръчански университет! Да живеят магистратите!
Бай Ганьо

Мнениеот spero » 07 Юни 2004, 15:49

А така 555
spero

Мнениеот 888 » 07 Юни 2004, 18:06

SU is the best ! @!#$ the rest!
888

Мнениеот Kompir » 07 Юни 2004, 19:42

SU e @!#$, nali ucha tam! Za tia 5 godini tam maikata mi razgoniha tia cherveni kopelenca. Priznavam obache che okolo 30% ot prepodavatelite sa mnogo dobri i profesionalisti i lektori. Drugite 70% da hodqt po selata da se redqt za daskali! Ne znam kak e po drugite faculteti, no ako Sofiiskia e nai-dobroto, napravo da si hvashtam vlaka za Europe - prez Poduene!
Kompir

Предишна

Назад към Конкурси, изпити