начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

За така наречения "конкурс" за мл.прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: За така наречения "конкурс" за мл.прокурори

Мнениеот n_unforgiven » 21 Май 2009, 21:09

Земи се скрии някъде, защо не пуснеш жалба и ти,да ми харесаш най-после , та да мога и на тебе да ти потърся пропуснати ползи като ти отхвърлят жалбата, бих ти потърсил и друго, но като гледам че се занимаваш с неща дето изобщо не те бъркат и си представям каква си. Скрии се в хралупата си и си стои там не искам да ти чета глупостите ти повече нима да ти отговарям, защото не ми е целта да се заяждам, а да се свържа с моите колеги, от които ти за щастие като гледам не си!
n_unforgiven
Нов потребител

Мнениеот donna » 21 Май 2009, 21:18

От какъв зор да съм ти колега , та аз нямам и желание , нито съм се явявала , просто си жалък-това е нет пространство вс. може да изрази мнение ,ако не ти хареса марш под фустата на мама :D . Магистрат от теб детенце не става . Правото ти е непознато .И какв език само израза "я върви се скрий" или "марш в хралупата "явно баща ти говори така на майка ти :mrgreen:
Извинявай кои са ти колегите като още не си встъпил.
donna
Старши потребител

Мнениеот _magnoliq_ » 22 Май 2009, 09:25

Към n_unforgiven!
Щях да напиша "към колегата n_unforgiven", но нещо не ми се отдаде. Много жалко, че сред юристите има такива хора, като n_unforgiven, които ме е срам да нарека "наши колеги".
Ако такива, като теб n_unforgiven, ще решават човешки съдби - ЖАЛНА НИ МАЙКА!
_magnoliq_
Нов потребител

Мнениеот awokado » 23 Май 2009, 16:56

n_unforgiven, няма какво да казвам за тази бъдеща звезда - освен да се прекръсти на n_oligofren... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
awokado
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити