начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Мнениеот жалбоподател » 27 Окт 2003, 22:24

Предлагам ви в този форум да се разберем ще обжалваме ли и да си разменим e-mail, чрез които да си кореспондираме по конфенденциален начин.
жалбоподател

Re: ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ И ДА ОБЖАЛВАМЕ КОНКУРСА

Мнениеот karo-истинският » 27 Окт 2003, 22:38

Колега, трябва да бързате, защото след обявяване на решението за определените за спечелили конкурса тече краткия седем дневен срок.
Не зная дали сте сериозен, защото г-н Петър Таков явно си остана лъв с заешко сърце. как ще ме убедите, че сте мъжко момче:))))))))
karo-истинският

Re: жалбоподател

Мнениеот karo-истинският » 27 Окт 2003, 23:04

Пиши ми на този e-mail: vkkrumov@yahoo.com
karo-истинският

Re: karo-истинският

Мнениеот жалбоподател » 27 Окт 2003, 23:11

Прощавай, Каро, разменил съм местата на автора на съобщението и адресата. Не исках да използвам твоя ник.
жалбоподател

Мнениеот Петър Таков » 28 Окт 2003, 11:30

Каро-истинският,

ти явно имаш някакъв проблем с мен, който предпочиташ да обсъждаш с другите. Вместо да ме квалифицираш по такъв комичен начин, можеш да се опиташ да си попълниш познанията в областта на правото, да се заредиш с нови и не толкова смешни аргументи и да се върнеш да си довършим разговора.

Може би ще ми припомниш къде точно съм казал, че имам намерение да обжалвам конкурса. За теб специално направих изключение и ти казах и защо нямам такова намерение.

С две думи - дръж се прилично, моето момче - behave!!

P.S. И седни да попрочетеш нещо.
Петър Таков

Re: жалбоподател

Мнениеот Петър Таков » 28 Окт 2003, 11:38

За теб имам само една дума - КОНФИДЕНЦИАЛЕН.

Успех на конспирацията!!
Петър Таков

Мнениеот karo » 28 Окт 2003, 21:11

Простете ми г-н Таков,
никога не съм Ви подценявал, Вие сте добър юрист, но ми звучяхте като решителен човек, уверен в своята правота - да обжалвате този конкурс. Простете ми - аз съм виновен за заблудата, в която явно съм изпаднал. А относно моите правни познания - не разбирам Вашата закачка.:)))))) С любопитство ще чакам да ме просветлите.
karo
Потребител

Назад към Конкурси, изпити